Personvernerklæring

 

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for In-Trykk sitt nettsted www.in-trykk.no. In-Trykk & Kopi AS (Org.nr.966485744) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på vår nettside. Nettsiden er laget i samsvar med norske personvernprinsipper som bygger på at alle personer har rett til å bestemme over opplysninger om seg selv. 

 

Personopplysninger som behandles

Informasjon kunder blir bedt om å registrere er: Bedriftens navn, org nr, bedriftens adresse, navn på kontaktperson, tlf nr og e-post adresse. Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse. In-Trykk samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer.

 

Hvordan informasjon innhentes?

In-Trykk samler inn opplysninger gjennom informasjon som blir oppgitt fra kunden selv pr. tlf. eller kontaktskjema på våre nettsider. Det er frivillig å gi fra seg disse opplysningene, men det er ikke mulig å produsere, levere og fakturerer varer uten et minimum av informasjon. Vi innhenter aldri opplysninger fra nett. Unntaket er kun ved nyregistrering av bedrifter, der kan bedriften bli kredittsjekket ved ønske om kjøp på kreditt/etterfakturering av varer.

 

Formålet med informasjonen som innhentes

Vi innhenter kun de nødvendige personopplysningene vi trenger for å komme i kontakt med våre kunder i forbindelse med produksjon og levering av varer og også for å holde kontakt, identifisere ditt behov, og for å kunne sette opp møter og eventuelle tilbud.

 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon som blir innhentet, blir lagret på sikret server.

 

Hvem har tilgang til dataene

Det er kun ansatte i In-Trykk & Kopi AS som har tilgang til personopplysningene. Vi selger aldri informasjonen videre til tredjeparter. Informasjon som trengs for fakturering vil gis videre til regnskapsfører og til eventuelle samarbeidspartnere ved direkte fakturering fra f.eks. trykkeri til kunde.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss.Ved mottak av nyhetsbrev på e-post kan du enkelt melde deg av og blir slettet fra listen ved å klikke på en link.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men In-Trykk kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av leveransen. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av In-Trykk & Kopi AS.

 

Rettigheter

In-Trykk & Kopi AS forholder seg til en hver tid til norske lover og regler i alt sitt arbeid.Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

 

Kontaktinformasjon

In-Trykk & Kopi AS

Nedre Vollgate 9

0158 Oslo

Email:post@in-trykk.no

Telefon: 22 41 31 39

Spørsmål?

+47 22 41 31 39

Åpent man – fre

09:00 – 17:00

Pristilbud eller info?

post@in-trykk.no